Bak & Stök a' la Linda

2012-12-19
09:34:00

Fröknäcke
 
Du behöver:
1dl Solrosfrön
1dl Pumpakärnor
1dl Sesamfrön
1/2dl Linfrön (krossade eller hela)
2dl Vetemjöl
1/2msk Salt
 
2dl Kallt Vatten
2,5msk Olivolja
 
 
 
Gör såhär:
Blanda ihop alla torra ingredienser. 
Rör ner vatten och olja och blanda till en ganska lös smet.
Bred ut smeten på ett bakplåtspapper, ett relativt tunnt lager.
Grädda brödet på 200* i ca 20minuter.
Ta ut brödet och skär det i så stora bitar som du vill ha.
Sänk värmen till 150* och grädda brödet i ytterligare 15 minuter.
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: